School voor praktische menskunde

Sinds 1995 geeft de school voor praktische menskunde coaching en trainingen waarbij de twee door de school ontwikkelde methodieken centraal staan.                                                                                                                                     

Kernbehoeften

Trainingen

De kernbehoeften, ontwikkeld vanaf 1997, zijn gebruikt bij coaching en bij teamindividualisering. De invalshoek hierbij is om de aanwezige verschillen in zes paar behoeften tussen teamleden zichtbaar te maken. Een van de effecten is dat steeds meer het besef komt dat ieder mens verschillend is.  Met de kennis van de verschillen opent zich de mogelijkheid om elkaar en elkaars reacties beter te begrijpen. Elkaar gaan aanvullen is de inzet.

Gedachten Analyse Programma (het GAP)

Trainingen

Gedachtenanalyse van het Gedachten Analyse Programma is ingezet bij coaching en veelal bij grote veranderingen binnen bedrijven die onrust veroorzaakten. Ziekteverzuim verminderen. Cultuuromslag maken. Creativiteit en samenwerking naar een hoger niveau brengen.  Een extra vaardigheid ontwikkelen voor de communicatie.   

Maak hier kennis met het GAP. PDF 38 pagina’s. Vrij te downloaden.

Zelftrainingen Alle kennis en ervaring vanaf 1995 is omgezet in zelftrainingen.  Het doel is om hiermee een breder publiek te bereiken en voor iedereen toegankelijk. In company trainingen op aanvraag.

Volledige zelftraining Teamindividualisering in boekvorm. Meer info hier.

Volledige zelftraining Gedachten Analyse Programma in boekvorm. Meer info hier.

Volledige zelftraining. Communicatiecursus voor de hulpverlening. Meer info hier.

1- Daagse (2 dagdelen) training in company teamindividualisering met uitslag persoonlijk behoeften-communicatieprofiel op internet.

Trainingsmateriaal: uitslag in de vorm van 1 A4 met e-book. Meer info hier.  

Training Gedachten Analyse Programma in overleg. Voorbeeld van training.